Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Írogatok

Gondolatok,amik lehet, hogy nem csak nekem szólnak

Gondolatok,amik lehet, hogy nem csak nekem szólnak

Lehet e egyszerre több nőt vagy férfit is szeretni?

2017. április 24. - Fodor István83

Szombaton az I. Polylove fesztiválon jártam, ahol érdekes, számomra új gondolatokat, nézőpontokat kaptam a többszerelműség témájában. 

poli.png

Az előadások mellett műhelymunka formában az érdeklődők interaktívan részt tudtak venni a programokban. Részt is vettem benne és nagyon jó megtapasztalás volt. Jó volt hallgatni azoknak a résztvevőknek a kérdéseit, gondolatait, amik számára is ugyan olyan ismeretlen volt a téma, mint nekem.

Ami a bejegyzés megírására sarkalt, az Rekvényi Katalin pszichológus előadása volt.  
Rávilágított, hogy a pszichológia fogalomtára mennyire le van maradva a témában.
A tudomány által normálisnak mondott családmodell még mindig a házasságban élő apa anya gyerekek leosztás. Nem változik ez a bebetonozott gondolkodás, annak ellenére, hogy a házasságok több mint a fele az 5 évet sem éli meg. Ha youtuben elérhető lesz az előadás megosztom, mert nagyon.               

Úgy látom, a párkapcsolati problémákat elsősorban önismerettel lehet megalapozni és folyamatos kommunikációval lehet építeni. Ezáltal a másikat meg lehet ismerni és nem a szerelemi mámorában épített rózsaszín illúzióvár fog összeomlani egyszer csak. A kapcsolat is -mint minden - energiaáramlásból áll, ha elakadás van az áramlásban az problémához vezet.  

Fontos megismerni a kapcsolódási típusunkat. Ha nem megfelelő, akkor nekiállni és fejleszteni. Ismerkedj meg a játszmák fogalmával és kövesd a életedbe. Használd a tranzakció analízist is önmagad feltérképezésére.  Így el lehet kerülni az ismétlődő kapcsolati kudarcok újra bekövetkezését.
Kezdésnek érdemes pár óra konzultációt kérni pszichológustól, utána lehet önállóan dolgozni rajta.

18119632_1718694461481328_496540734_o.jpg

Schnierer Katit (Polilili) is megemlítem, mert az ő általa vezetett műhelymunka is nagy hatást gyakorolt rám. 
Olvassatok a blogját vannak benne különleges történet. 

Érdemes nyitottan, elfogadással hozzáállni a munkának és új lehetőségeket megismerni kipróbálni, hogy el tudd dönteni milyen érzést váltott ki belőled.
A te megtapasztalásod a legfontosabb. Ne dönts mások gondolata alapján az életedről! Csak te tudod kitalálni azt, ami számodra a legjobb érzést okozza.      

 

Különleges kapcsolódási forma ez a többszerelműség témája, érdemes olvasgatni.  

 

18053239_1718694418147999_49823176_o.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felismeres-happyness.blog.hu/api/trackback/id/tr5512448467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása