Írogatok

Gondolatok,amik lehet, hogy nem csak nekem szólnak

Gondolatok,amik lehet, hogy nem csak nekem szólnak

Olimpiai bajnok gondolataiból

2017. január 08. - Fodor István83

Tegnap az Élet-Öröm Program program része ként hallhattam Gergely István kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó élettörténetéből részleteket és fontos elveket, amik mentén éli életét.

Ami nekem nagyon megmaradt az a gondolat: ha valamit akarsz, annak állj neki és csináld! Ne várj arra, hogy majd ha készen leszel rá, majd akkor nekiállsz. Olyan sosem lesz, hogy fel tudsz készülni teljes mértékben egy új pozícióra, új vállalkozásra, apaságra… Amikor benne vagy és beleállsz, akkor felnősz a feladathoz.      
Hozzá tartozik az az „Éntudat”, hogy az lesz, amit jobban elhiszel. Ha azt gondolod, hogy nem fog sikerülni, akkor biztos nem is fog. Viszont, ha hiszel a sikeredben, megtervezed, teszel is érte, akkor el is éred a célod. Ha valami nem sikerül, az nem azt jelenti, hogy nem lehetséges, csak a próbált út nem vezet oda.  

 

15943221_1596898303660945_205351839_o.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://felismeres-happyness.blog.hu/api/trackback/id/tr1612110177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása